В Україні на пробне ЗНО зареєструвалися майже 140 тис. осіб

Читать на русском
На пробне Зовнішнє незалежне оцінювання 2021 в Україні зареєструвалися майже 140 тисяч осіб. Про це повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет.
Фото з відкритих джерел.

На пробне Зовнішнє незалежне оцінювання 2021 в Україні зареєструвалися майже 140 тисяч осіб.

«Остаточні цифри будуть відомі трохи пізніше, коли регіональні центри оцінювання якості освіти оброблять всі платежі», — повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет у Telegram.

Результати ЗНО-2020: які предмети виявилися найскладнішими для випускниківНайважчими предметами для українських школярів на ЗНО-2020 виявилися історія та математика.

Міністр нагадав, що пробне ЗНО відбудеться 10 квітня.

Кожен користувач зможе здати тест з одного навчального предмета, а також додатково завантажити тестові зошити з інших предметів з переліку і пройти тестування будинку. Внести свої відповіді можна з 10 по 14 квітня і вже 16 квітня отримати результати пробного ЗНО.

Нагадаємо, в Україні в 2020/2021 навчальному році учні дев'ятих класів складатимуть державну підсумкову атестацію (ДПА) в навчальному закладі у письмовій формі.

Також аналітики «Слово і діло» підрахували, що у міністра освіти Сергія Шкарлета 76 обіцянок. З них він виконав 4, ще 71 - у процесі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: