Ексголова податкової Верланов відреагував на оголошення себе у розшук

Читать на русском
Колишній голова Державної податкової служби України Сергій Верланов відреагував на рішення Національного антикорупційного бюро, яке оголосило його у розшук.
Фото з відкритих джерел

Колишній голова Державної податкової служби України Сергій Верланов відреагував на рішення Національного антикорупційного бюро, яке оголосило його у розшук.

Відповідну заяву він зробив на своїй сторінці у Facebook.

Ексочільник податкової Верланов прокоментував вручення йому підозриЕксочільник Податкової служби України Сергій Верланов прокоментував інформацію, що йому повідомлено про підозру у зловживанні владою і службовим становищем.

У ній Верланов зазначив, що не ховався від правоохоронців, а уся інформація про його точне місцезнаходження була вчасно надана детективам НАБУ.

«Прочитав, що мене оголосили у розшук. Не ховався і не ховаюся. Тож, рішення буду оскаржувати. Нині проживаю у Німеччині за адресою, яку повідомив детективам НАБУ ще 17 грудня», - підкреслив ексголова податкової.

Нагадаємо, 20 жовтня Офіс генпрокурора повідомив Верланову про підозру. Того ж дня заступник генпрокурора передав справу Верланова до НАБУ.

За версією слідства, ексголова ДПС Верланов міг вчинити умисне зловживання владою та службовим становищем під час здійснення повноважень, з метою одержання неправомірної вигоди для ПАТ «Арселорміттал Кривий Ріг».

26 січня стало відомо, що детективи НАБУ оголосили Верланова у розшук.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: