Колишній глава податкової Верланов заявив про обшук СБУ

Читать на русском
Співробітники СБУ сьогодні, 7 травня, провели обшук у квартирі колишнього глави Державної податкової служби Сергія Верланова.

Співробітники Служби безпеки України сьогодні, 7 травня, провели обшук в квартирі колишнього глави Державної податкової служби Сергія Верланова.

Про це сам Верланов повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Звільнення Нефьодова та Верланова: чим не влаштували Кабмін і як виконували обіцянкиМаксима Нефьодова і Сергія Верланова звільнили 24 квітня. Основна причина – недостатнє наповнення держбюджету митницею і податковою.

«Сьогодні вранці в квартиру, в якій я проживаю разом з дружиною і маленькою донькою, прийшли з обшуком співробітники СБУ. Що шукали - не уточнюється, але те, за чим, ймовірно, прийшли, не знайшли. Буду інформувати про хід справи і захищати себе і свою сім'ю», - написав Верланов.

Нагадаємо, 24 квітня Кабмін звільнив главу Державної податкової служби Сергія Верланова, а також очільника Митної служби Максима Нефьодова.

Митницю тимчасово очолив Ігор Муратов, а податкову - Михайло Титарчук. Однак пізніше замість Титарчука Кабмін вирішив призначити Олексія Любченка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: