У СБУ назвали причину обшуків у Верланова

Читать на русском
Обшуки СБУ в колишнього глави податкової Сергія Верланова проходять в рамках розслідування справи про фінансування тероризму.

Співробітники Служби безпеки провели обшуки в колишнього глави податкової Сергія Верланова в рамках розслідування справи про роботу конвертцентру для фінансування тероризму.

Про це представники СБУ повідомили агентству «Інтерфакс-Україна».

Звільнення Нефьодова та Верланова: чим не влаштували Кабмін і як виконували обіцянкиМаксима Нефьодова і Сергія Верланова звільнили 24 квітня. Основна причина – недостатнє наповнення держбюджету митницею і податковою.

Згідно з повідомленням квартиру Сергія Верланова обшукували в рамках розслідування кримінальної провадження про роботу конвертаційного центру під прикриттям податкової.

«Кримінальне провадження розслідується за статтею про легалізацію коштів, отриманих злочинним шляхом, і фінансуванні тероризму», - розповіли виданню.

У СБУ уточнили, що в четвер, 7 травня, у рамках розслідування цієї справи проводиться більше сотні обшуків у всій Україні.

Як повідомлялося, про обшуки повідомив сам Верланов на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, 24 квітня Кабмін звільнив главу Державної податкової служби Сергія Верланова, а також очільника Митної служби Максима Нефьодова.

Митницю тимчасово очолив Ігор Муратов, а податкову - Михайло Титарчук. Однак пізніше замість Титарчука Кабмін вирішив призначити Олексія Любченка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: