Ексочільник податкової Верланов прокоментував вручення йому підозри

Читать на русском
Ексочільник Податкової служби України Сергій Верланов прокоментував інформацію, що йому повідомлено про підозру у зловживанні владою і службовим становищем.
Фото з відкритих джерел.

Ексочільник Податкової служби України Сергій Верланов прокоментував інформацію, що йому повідомлено про підозру у зловживанні владою і службовим становищем.

«На жаль, в Офісі Генпрокурора не дослухались до голосу здорового глузду і підписали завідомо необгрунтовану та політично вмотивовану підозру, яка пов’язана зі справою «АрселорМіттал». Дізнався про це, як завжди, з новин... Буду захищати себе та ті реформи, заради яких я прийшов на державну службу», - написав він у Facebook.

Звільнення Нефьодова та Верланова: чим не влаштували Кабмін і як виконували обіцянкиМаксима Нефьодова і Сергія Верланова звільнили 24 квітня. Основна причина – недостатнє наповнення держбюджету митницею і податковою.

Нагадаємо, колишньому голові Державної податкової служби України повідомлено про підозру у зловживанні владою і службовим становищем. Мова йде про недоотримання бюджетом понад 2 млрд грн.

У квітні Кабмін звільнив Сергія Верланова з посади голови Державної податкової служби України. Він був призначений на цю посаду у квітні торік після того, як було прийнято рішення про поділ Державної фіскальної служби.

7 травня Верланов заявив, що співробітники СБУ провели у нього вдома обшуки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: