Дубінський провалив обіцянку голосувати за законопроект про викривачів корупції

Читать на русском
Нардеп заявляв, що Україні потрібно запровадити Сталінську премію для боротьби із корупцією та палко підтримував ухвалення законопроекту про винагороду для викривачів корупції, але сам чомусь не голосував за цю ініціативу.
Олександр ДубінськийСлово і Діло

Народний депутат України Олександр Дубінський не виконав обіцянки проголосувати за законопроект №1010 про викривачів корупції.

Таку обіцянку він дав 17 жовтня 2019 року у своєму відеоблозі.

Олександр ДубінськийНародний депутат України

«Нам потрібна з вами «Сталінська премія» у боротьбі з корупцією. Я думаю, що сьогодні фракція «Слуга народу», особисто я точно, якби міг, двома руками, проголосував би, будемо голосувати за законопроект №1010 про те, що ті, хто повідомляв про корупцію, отримували свою премію. Пишіть доповідні, друзі, таким чином переможемо!», – заявив Дубінський.

17 жовтня 2019 року відбулося поіменне голосування за проєкт Закону про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» щодо викривачів корупції (№1010). Документ розглядали у другому читанні та в цілому, і він був ухвалений.

При цьому народний депутат Олександр Дубінський не голосував за даний законопроект. Тому його обіцянка отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слова і Діло» Дубінський дав 67 обіцянок, з яких 5 – виконав, 2 – провалив і ще 60 – має реалізувати.

Раніше ми писали, що Дубінський не подав до прокуратури запиту з матеріалами справи про розкрадання в міськраді Дніпра.

Також «Слово і Діло» повідомляло, що Дубінський разом з Арахамією має намір пройти детектор брехні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: