Повторні вибори мерів: у Конотопі розпочалося голосування

Читать на русском
У неділю, 24 січня, у Конотопі, що в Сумській області, проходять повторні вибори міського голови, у яких беруть участь 7 кандидатів.
Архівне фото

У неділю, 24 січня, у Конотопі, що в Сумській області, проходять повторні вибори міського голови, у яких беруть участь 7 кандидатів.

Про це повідомляє прес-служба Центральної виборчої комісії.

Місцеві вибори: як партії поділили владу в міських радахПісля місцевих виборів в міських радах почали ділити владу. На інфографіці – скільки у партій мандатів в міськрадах і які посади вони забрали.

Окрім виборів у Конотопі, 24 січня проходять вибори очільників Брошнів-Осадскої селищної ради (Івано-Франківська область), Уланівської (Вінницька область) та Мурованської (Львівська область) сільських рад.

Також у 13 областях обирають депутатів міських (одна людина), селищних (13 осіб) і сільських (40 осіб) рад.

Нагадаємо, раніше у ЦВК заявили, що місцеві вибори, які проходили в Україні у 2020 році, були одними із найскладніших в історії нашої держави.

Також ми писали, що харківська обласна прокуратура відкрила провадження щодо голови Харківської ТВК Ольги Мозгової, яка оголосила Геннадія Кернеса обраним мером без повторного складання ним присяги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: