Повторні вибори мерів: ЦВК назвала остаточну явку у трьох містах

Читать на русском
Центральна виборча комісія назвала остаточну явку виборців на повторних виборах міського голови у Броварах, Борисполі та Новгород-Сіверському, які відбулися 17 січня.
Архівне фото

Центральна виборча комісія назвала остаточну явку виборців на повторних виборах міського голови у Броварах, Борисполі та Новгород-Сіверському, які відбулися 17 січня.

Відповідне повідомлення було опубліковане у Facebook.

Місцеві вибори: кого обирали мерами облцентрів у 2006-2020 рокахВ Україні відбулися чергові місцеві вибори. Слово і діло пропонує подивитися, хто очолював облцентри з 2006 року.

Зазначається, що станом на 20:00 (час закриття виборчих дільниць) явка виборців у Броварах складала 43,02%, у Борисполі – 30,15%, у Новгород-Сіверському – 41,48%.

Нагадаємо, 17 січня у трьох містах України проходили повторні вибори мерів. Відповідні рішення про їх призначення прийняли місцеві територіальні виборчкоми.

Так, перевибори мера і міськради в Броварах міська ТВК призначила 23 листопада. Київський окружний адміністративний суд 9 листопада визнав вибори в цьому місті такими, що не відбулися. Апеляційний суд 11 листопада підтвердив це рішення.

Проведення повторних виборів мерів у Борисполі і Новгород-Сіверському обумовлені смертю переможців виборчих перегонів.

Також ми писали, що місцеві вибори, які проходили в Україні у 2020 році, були одними із найскладніших в історії нашої держави.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: