В ОРДО знову планують провести «референдум»

Читать на русском
У ДНР планують провести повторний референдум про самовизначення регіону. Про це розповів Денис Пушилін Денис Володимирович.
Фото - РИА «Новости»

На Донбасі планують провести повторний «референдум» про самовизначення регіону. Про це розповів очільник самопроголошеної «ДНР» Денис Пушилін.

За його словами, у разі проведення повторного «референдуму» на нього запросять міжнародних спостерігачів. Таким чином сепаратисти мають намір «звернути увагу світу до поваги норм і принципів міжнародного права», пише РИА «Новости».

«Саме з цією метою було висловлено готовність сприяти будь-яким міжнародним спостерігачам, якщо буде прийнято рішення про проведення процедури висловлення, а вірніше - підтвердження волі народу Донбасу», - заявив Пушилін.

Нагадаємо, у травні 2014 року на Донбасі, на початку окупації регіону, провели «референдум». Його результати не було визнано ні Україною, ні світовою спільнотою.

Також ми писали, що по словам голови української делегації в Тристоронньої контактній групі Леоніда Кравчука, Росія в ТКГ всі гуманітарні питання прив'язує до політичних.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: