У Білорусі почалася вакцинація медиків «Спутником V»

Читать на русском
У п'ятницю, 16 січня, у Білорусі стартувала вакцинація від коронавірусу медпрацівників. Щеплення роблять російською вакциною.
t.me/minzdravbelarus

У п'ятницю, 16 січня, у Білорусі стартувала вакцинація від коронавірусу медпрацівників, які перебувають у зоні ризику.

Про це повідомило МОЗ Білорусі в Telegram.

COVID-паспорт або «паспорт вакцинації»: що це і в яких країнах вже видаютьДеякі країни вже почали видавати громадянам паспорт вакцинації. У майбутньому він може бути одним з обов'язкових документів для подорожей. Що це і чим відрізняється від імунного паспорта.

«Вже сьогодні установи охорони здоров'я отримують партії вакцин «Спутник V» для вакцинації медпрацівників Білорусі - тих, хто у зоні ризику», - йдеться в повідомленні.

Перш за все, планується вакцинувати 2 тис. 285 медпрацівників Мінська, 3 тис. 460 - Брестського регіону, 3 тис. 260 - Вітебського, 4 тис. 365 - Гомельського, 1 тис. 735 - Гродненського, 1 тис. 610 - Могилевського, 2 тис. 485 - Мінської області.

Як відомо, у 2020 році Білорусь уклала початковий контракт на постачання 170 тис. доз вакцини «Спутник V».

За даними МОЗ Білорусі, на 16 січня в республіці з початку епідемії зареєстровано 223 тис. 537 випадків коронавірусу, померли 1 тис. 573 пацієнти.

Нагадаємо, сьогодні також стартувала вакцинація в Індії. Всього вже почалася вакцинація від коронавірусу в 46 країнах. При цьому в деяких державах видають COVID-паспорт.

У МОЗ повідомляли, коли розпочнеться вакцинація населення в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: