В Індонезії пасажирський Boeing пропав з радарів

Читать на русском

В Індонезії через кілька хвилин після вильоту з аеропорту Джакарти з радарів зник літак з 59 пасажирами. Перед втратою зв'язку Boeing втратив близько 3 тисяч метрів висоти.
фото Sriwijaya Air

В Індонезії через кілька хвилин після вильоту з аеропорту Джакарти з радарів зник літак Boeing 737-500, на борту якого було близько 60 пасажирів. Перед втратою зв'язку лайнер втратив близько 3 тисяч метрів висоти.

Про це повідомило місцеве видання Republika.

Роковини катастрофи МАУ: як відбуваються переговори з Іраном і що обіцяють українські політикиРік тому поблизу Тегерана був збитий пасажирський літак МАУ. Слово і діло нагадує, що зараз з розслідуванням і що обіцяли українські політики.

Згідно з повідомленням, наземні диспетчерські служби втратили зв'язок з літаком авіакомпанії Sriwijaya Air. Він здійснював рейс Джакарта - Понтіанак. На борту перебували 59 пасажирів.

Цю інформацію підтвердило і Міністерство транспорту Індонезії. Boeing 737-500 вилетів з аеропорту Сукарно-Хатта і прямував в Понтіанак - столицю провінції Західний Калімантан.

За даними сервісу FlightRadar24, траєкторія польоту літака закінчується біля узбережжя Яванского моря на північ від Джакарти. Літак перед втратою зв'язку протягом хвилини втратив близько 3 000 метрів висоти.

Нагадаємо, у жовтні 2018 року в Індонезії розбився літак Boeing 737 MAX. Тоді загинули 189 пасажирів і членів екіпажу.

А рік тому, 8 січня 2020-го, український літак авіакомпанії МАУ впав біля аеропорту Тегерана. Загинули 167 пасажирів і 9 членів екіпажу - громадяни України, Афганістану, Британії, Ірану, Німеччини, Канади і Швеції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: