Трамп закликав своїх прихильників зупинити насильство

Читать на русском
Чинний президент Сполучених Штатів Дональд Трамп закликав своїх прихильників, які захопили будівлю Капітолію, зупинити насильство та розійтися.
Фото: АР

Чинний президент Сполучених Штатів Дональд Трамп закликав своїх прихильників, які захопили будівлю Капітолію, зупинити насильство та розійтися.

Його він опублікував у своєму Twitter.

Очільник США заявив, що «розуміє біль» протестувальників, але попросив їх припинити кровопролиття та покинути будівлю Капітолію навіть попри «вкрадені вибори».

«Ви повинні піти додому, нам потрібен мир, нам потрібен закон і порядок», - закликав Трамп.

В той же час, за інформацією CNN, під час протестів у Вашингтоні було знешкоджено дві бомби: одна біля офісу Республіканської партії, а інша – у будівлі Капітолію.

Також повідомляється про можливе загострення ситуації після початку комендантської години.

Нагадаємо, 6 січня у Вашингтоні розпочалася акція протесту, в якій взяли участь прихильники чинного президента США Дональда Трампа.

Вони виступають проти визнання демократа Джо Байдена президентом США, посилаючись на масові фальсифікації під час виборчого процесу.

Раніше вони захопили будівлю Капітолію, в якій засідає американський Конгрес. Схожі демонстрації відбуваються і в інших містах країни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: