Трамп анонсував «пекельну битву» за Білий дім

Читать на русском
Чинний президент Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив, що влаштує пекельну битву за пост президента США у випадку, якщо демократи таки захоплять американський Сенат та Білий дім.
Фото з відкритих джерел

Чинний президент Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив, що влаштує «пекельну битву» за пост президента США у випадку, якщо демократи таки «захоплять» американський Сенат та Білий дім.

Відповідну заяву він зробив під час мітингу у Джорджії.

«Можна програти й сказати: ну, добре, я програв, спробую іншим разом — а, може, і не спробую, може, я просто повернуся до звичайного життя. Але коли ти перемагаєш з величезною перевагою, а вони крадуть у тебе перемогу та фальсифікують результати — це неприпустимо», - зазначив Трамп.

Нагадаємо, 14 грудня у США завершилося голосування колегії виборників, яка обирала президента США на наступні 4 роки. За результатами голосування, новим очільником держави став Джо Байден.

Водночас, його конкурент, чинний президент США, республіканець Дональд Трамп звинуватив Байдена та ЗМІ у фальсифікації результатів виборів. Однак, після низки відхилених судових позовів команди Трампа щодо порушень виборчого процесу, в його адміністрації таки погодилися розпочати процес передачі влади Джо Байдену.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: