Американські конгресмени вимагають від ФБР розслідувати дії Трампа

Читать на русском
Конгресмени від Демократичної партії Сполучених Штатів Тед Лью і Кетлін Райс вимагають від ФБР почати кримінальне розслідування щодо дій чинного президента країни Дональда Трампа. Вони вже направили до відомства відповідного листа.
Фото: ЕРА

Конгресмени від Демократичної партії Сполучених Штатів Тед Лью і Кетлін Райс вимагають від Федерального бюро розслідувань почати кримінальне розслідування щодо дій чинного президента країни Дональда Трампа. Вони вже направили до відомства відповідного листа.

Про це Лью написав у Twitter.

Він зазначив, що когрессмени звернулися до директора ФБР після інформації про розмову Трампа з держсекретарем Джорджії.

«Як колишні прокурори ми з Кетлін Райс вважаємо, що Дональд Трамп вчинив кілька злочинів, коли під час розмови з держсекретарем штату Джорджія Раффенспергером вимагав знайти 11 780 голосів виборців. Сьогодні ми направили в ФБР листа з вимогою порушити кримінальну справу», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що президент США Дональд Трамп вимагав від секретаря штату Джорджія республіканця Бреда Раффенспергера «знайти» достатньо голосів для скасування результатів виборів у штаті, де переміг Джо Байден.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: