ОПЗЖ не змогла довго ігнорувати Шмигаля, незважаючи на обіцянку Рабіновича

Читать на русском
У ОПЗЖ образилися на Дениса Шмигаля за його слова про 9 травня, проте довго ігнорувати прем'єра не змогли. Хоча Вадим Рабінович обіцяв.
zik.ua

Народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Вадим Рабінович не виконав обіцянку про те, що фракція ігноруватиме всі заходи за участю прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

Обіцянку Рабінович давав 7 травня 2020 року, нагадує «Слово і діло».

«Для нас – партії «Опозиційна платформа – За життя» – більше не існує прем'єр-міністра Шмигаля, а є тільки людина, яка сьогодні займає таку високу посаду, фактично порушуючи закон України, ображає ветеранів перед 9 травня. Це не прем'єр-міністр, а чергове українське нещастя, чергове позорище, черговий самокатник, який не розуміє, де він є! Тепер всі заходи за участю прем'єр-міністра Дениса Шмигаля наша політична сила буде ігнорувати, і жодної ідеї, яку видасть цей уряд, ми більше не підтримаємо», – так полум'яно запевнив усіх Рабінович.

Вадим РабіновичНародний депутат України

Через кілька днів, 13 травня, фракція залишила сесійну залу Ради перед початком години запитань до уряду. Депутат заявив, що це буде тривати, поки прем'єр не вибачиться перед ветеранами.

Однак довго ігнорувати Шмигаля ОПЗЖ не змогла. Вже 4 червня під час розгляду програми діяльності уряду, коли з трибуни виступав прем'єр-міністр, депутати від ОПЗЖ були присутні в залі. Юрій Бойко навіть виступав з трибуни, щоб висловити позицію фракції. Крім того, ОПЗЖ брала участь у голосуванні за програму.

Зазначимо, що самого Рабіновича в залі не було, але він говорив, що протест підтримає вся фракція. Зважаючи на це, депутат провалив обіцянку.

Нагадаємо, «Слово і діло» порахувало, скільки всього у депутатів помічників і у кого асистентів найбільше.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: