Кривонос відреагував на своє звільнення з РНБО

Читать на русском
Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Кривонос відреагував на указ президента України Володимира Зеленського про його звільнення, назвавши це новорічним подарунком.
Фото з відкритих джерел

Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Кривонос відреагував на указ президента України Володимира Зеленського про його звільнення, назвавши це «новорічним подарунком».

Про це сам Кривонос написав у Facebook.

«Можна звільнити людину з посади, але людину з людини не звільнити! Дякую президенту України за новорічний подарунок», — написав він.

Кривонос також додав, що на сайті Верховної Ради є тільки один проект закону «Про територіальну оборону України» № 4504, який зареєстрований 16 грудня за його співавторства.

«Але на сайті президента України з’явився указ про моє звільнення з посади заступника секретаря РНБО», — наголосив він.

Нагадаємо, у вівторок, 29 грудня, Сергій Кривонос указом Володимира Зеленського був звільнений із посади заступника секретаря Ради національної безпеки та оборони України.

Раніше Кривонос заявив про те, що українським призовникам планують дозволити проходити строкову службу в батальйонах територіальної оборони без відриву від місця постійного проживання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: