У РНБО заявили, що локдаун в Україні точно буде

Читать на русском
Локдаун в Україні цієї зими однозначно запровадять. Зараз залишилося питання - у грудні або січні. Про це заявив глава РНБО.
president.gov.ua

Секретар РНБО Олексій Данілов підтвердив, що локдаун в Україні цієї зими однозначно запровадять. Зараз залишилося питання – у грудні або січні.

Про це Данілов заявив у вівторок, 1 грудня, в ефірі каналу «Україна 24».

Локдаун 2.0: три сценарії виходу України з жорсткого карантинуНовий етап посилення карантинних обмежень зумовить тектонічні зміни у державі. Якими можуть бути основні політичні та економічні наслідки виходу із другого локдауну – прогнозував політолог Олександр Радчук.

«Локдаун в Україні точно буде. Зараз одне питання коли - в грудні або з 2 січня. Йде дискусія з фахівцями з цього питання. Вчора у Володимира Зеленського пройшла велика нарада, яка тривала досить довго. Те, що локдаун буде - 100%. Але я хочу підкреслити, що це залежить від нашого населення і від того, як ми будемо ставитися один до одного і дотримуватися рекомендацій», – сказав він.

За словами Данілова, попередній локдаун навесні довів свою ефективність.

«Введення локдауна обговорюється вже не в перший раз. Локдаун, який ми ввели минулого разу, дав свої результати. Ми змогли підготуватися до процесів, які нас чекали щодо ковіду. Все буде залежати від того, яку ми будемо мати інформацію для аналізу найближчими днями», додав секретар РНБО.

Нагадаємо, 30 листопада відбулася нарада за участю представників РНБО і Кабміну, на якій обговорювалося – чи потрібен локдаун в Україні.

У МОЗ заявили, що тритижневий локдаун допоможе збалансувати зростання захворюваності на коронавірус до лютого.

Також повідомлялося, що у разі локдауну обмежувати роботу громадського транспорту не планують, однак можливі деякі обмеження.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: