Зеленський увів у дію рішення РНБО про розвиток високих технологій

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО про вдосконалення державної політики інноваційного розвитку.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО про вдосконалення державної політики інноваційного розвитку України.

Про це повідомили в пресслужбі ОПУ у вівторок, 29 грудня.

Підвищення мінімалки і судова реформа: що обіцяє Зеленський на 2021 рікВолодимир Зеленський у 2021 році обіцяє розпочати глобальну судову реформу, а також відремонтувати ще більше доріг.

Так, Зеленський підписав указ №589, яким увів у дію рішення РНБО від 28 грудня 2020 року «Про вдосконалення державної політики інноваційного розвитку України».

Рішення РНБО вводиться в дію з метою вдосконалення взаємовідносин у сфері високих технологій (зокрема в підготовці кадрів, проведенні наукових досліджень і у виробництві і реалізації високотехнологічної продукції на внутрішньому і зовнішньому ринках, а також прискорення переходу України на інноваційну модель розвитку).

Крім того, дане рішення передбачає створення Міжвідомчої комісії, яка буде займатися координацією органів влади щодо комплексного розвитку високих технологій.

Секретар РНБО має в місячний термін подати на затвердження президенту України проєкт положення про Міжвідомчу комісію, уточнили в ОПУ.

Нагадаємо, майже рік тому Україна опустилася в рейтингу інноваційних економік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: