ОГП відкликає клопотання стосовно справи Татарова

Читать на русском
Офіс генпрокурора просить відкликати клопотання стосовно Татарова. Мова йде про підозру в причетності до корупції заступнику голови Офісу президента України Олегу Татарову.
Фото з відкритих джерел.

Прокурор Офісу генерального прокурора Андрій Грицан подав заяву про відкликання клопотання щодо обрання запобіжного заходу заступнику глави Офісу президента Олегу Татарову.

Як повідомили у ОГП, за словами Грицана, він не має усіх матеріалів справи і тому не може підтримувати клопотання. Зокрема, він не знає, чи обґрунтована підозра Татарову, чи правильно йому повідомили про підозру, оскільки той є адвокатом (адвокатська діяльність призупинена через роботу в ОПУ).

Топ-5 корупційних справ року: що з ними заразЦей рік запам’ятався деякими гучними кримінальними провадженнями, які розслідували детективи Національного бюро та прокурори САП.

Нагадаємо, Олегу Татарову оголосили підозру в причетності до корупції. За даними антикорупційних органів, він, працюючи в будівельній компанії Укрбуд, міг бути причетний до надання хабаря за недостовірний висновок судового експерта у справі про аферу з квартирами для військових Національної гвардії.

Пізніше стало відомо, що Офіс генерального прокурора передав провадження, в якому фігурує заступник голови Офісу президента України Олег Татаров, з Національного антикорупційного бюро до Служби безпеки України.

Раніше «Слово і діло» писало про топ-5 корупційних справ року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: