Татаров повинен довести, що він не винен – Зеленський

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський вважає, що заступник глави Офісу президента Олег Татаров повинен йти і доводити своє непричетність до корупційних злочинів, які йому закидають.
Фото з відкритих джерел

Президент України Володимир Зеленський вважає, що заступник глави Офісу президента Олег Татаров повинен «йти і доводити своє непричетність» до корупційних злочинів, які йому закидають.

Про це глава держави заявив в інтерв’ю виданню «Фокус».

Він зазначив, що як тільки-но з’явилася інформація про ймовірну причетність Татарова до корупційних злочинів, то президент викликав до себе Андрія Єрмака, щоб прояснити ситуацію.

«Я викликав Єрмака і сказав: «Якщо історія хоча б жодним словом повʼязана з його роботою тут, попроси людину піти». Потім ми дізнаємося, що йдеться про 2017-й. Виявляється, всіх людей у цій справі відпустили», - підкреслив Зеленський.

Він також повідомив, що для уникнення конфлікту інтересів Татарова наразі усунули від справ НАБУ, прокуратури й усі ці повноваження передали іншому заступнику керівника ОП Андрію Смирнову.

«Ми сказали, щоб Татаров йшов і доводив, що він ні в чому не винен», - резюмував президент.

Нагадаємо, минулого тижня Олегу Татарову оголосили підозру в причетності до корупції. За даними антикорупційних органів, він, працюючи в будівельній компанії Укрбуд, міг бути причетний до надання хабаря за недостовірний висновок судового експерта у справі про аферу з квартирами для військових Національної гвардії.

Пізніше стало відомо, що Офіс генерального прокурора передав провадження, в якому фігурує заступник голови Офісу президента України Олег Татаров, з Національного антикорупційного бюро до Служби безпеки України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: