AstraZeneca заявила про вдосконалення своєї вакцини від COVID

Читать на русском
Британська фармацевтична компанія AstraZeneca заявила про підвищення ефективності вакцини від коронавірусу, яка була розроблена спільно з Оксфордським університетом.
Фото: Justin Tallis/AFP/Getty Images

Британська фармацевтична компанія AstraZeneca заявила про підвищення ефективності вакцини від коронавірусу, яка була розроблена спільно з Оксфордським університетом.

Про це заявив генеральний директор AstraZeneca Паскаль Соріо, повідомляє The Gurdian.

Зазначається, що Соріо розповів про відкриття «формули перемоги», яка, ймовірно, дозволить підвищити ефективність препарату.

«Ми думаємо, що знайшли формулу перемоги і з'ясували, як домогтися ефективності, яка після двох доз не поступається всім іншим (препаратам для вакцинації. – ред.). Я не можу розповісти вам більше, ми це опублікуємо в якийсь момент», – заявив гендиректор компанії.

Він додав, що вакцина Oxford/AstraZeneca також буде ефективна проти мутованого штаму коронавірусу, який був виявлений у Великій Британії і повідомив, що комісія з сертифікації ліків перевіряє дані третього етапу досліджень вакцини AstraZeneca.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Україна швидше за все отримає вакцину від коронавірусу компанії AstraZeneca.

Також ми писали, що вчені з Університетського коледжу Лондона (UCLH) випробовують новий препарат Storm Chaser, який потенційно може давати швидкий імунітет до коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: