Угорщина почала вакцинацію від COVID

Читать на русском
У суботу, 26 грудня Угорщина почала вакцинацію від коронавірусу. Країна-член Євросоюзу запустила процес на день раніше інших держав ЄС.
Фото - «Слово і діло».

У суботу, 26 грудня Угорщина почала вакцинацію від коронавірусу. Країна-член Євросоюзу запустила процес на день раніше інших держав ЄС.

Першими почали щеплення для медиків, які працюють з хворими на COVID-19 у Будапешті. Першої партії препарату Pfizer достатньо для вакцинації 4875 осіб, повідомляє Reuters.

Пандемія COVID-19: чотири етапи вакцинації українцівУкраїнців хочуть вакцинувати від коронавірусу в чотири етапи – з січня 2021-го до березня 2022 року. Але це попередній план.

Нагадаємо, 27 грудня стартує вакцинація від коронавірусу в країнах Євросоюзу. В суботу повідомлялося, що препарат Pfizer був доставлений вже у всі країни ЄС.

Також у ЄС впевнені, що вакцини за домовленостями вистачить для щеплення всіх громадян країн-членів організації.

Раніше прем'єр Денис Шмигаль заявив, що Польща може стати посередником для України в отриманні вакцини з Європейського союзу.

Як відомо, Україна підписала технічні документи в рамках ініціативи COVAX про надання 8 млн доз вакцини. Препарат орієнтовно надійде до нас навесні 2021 року.

«Слово і діло» розібралося, що передбачає чотириетапний план який розробили у Міністерстві охорони здоров'я.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: