Скаути передали Зеленському Вифлеємський вогонь

Читать на русском

Президент Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська отримали Віфлеємський вогонь. Також президент привітав українців з днем Святого Миколая.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська зустрілися з представниками скаутських організацій і отримали Вифлеємський вогонь.

Про це повідомляє пресслужба Глави держави в суботу, 19 грудня.

Новорічні свята: в яких містах України буде ялинка і масові заходиУ Києві встановлять три ялинки, біля кожної буде святкова локація. Взагалі не буде головної ялинки у Вінниці та Рівному.

«Скаути прочитали вітальний вірш, а потім діти - по одному представнику від кожної організації - разом передали лампадку з Вифлеємським вогнем Главі держави і першій леді», - сказано в повідомленні.

Президент і дружина глави держави привітали скаутів з днем ​​Святого Миколая, Різдвом та Новим роком.

Крім того, сьогодні вранці Зеленський також привітав українців зі святом Святого Миколая і побажав отримати «під подушкою і в чобітках» міцний імунітет.

Як повідомляють в ОПУ, президент і його дружина запросили киян і гостей міста відвідати святкове містечко на Банковій.

«Володимир Зеленський нагадав, що площа на вулиці Банковій вже другий рік поспіль дарує українцям свято, і зазначив, що робота святкового майданчика біля Офісу президента вже стає приємною традицією», - додали в ОПУ.

Президентське подружжя запрошує до святкового містечка на БанковійОфіс Президента України

Нагадаємо, сьогодні, 19 грудня, у Києві відбудеться святкове відкриття головної ялинки країни на Софійській площі. Його можна буде побачити онлайн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: