Відкриття головної ялинки країни в Києві покажуть онлайн

Читать на русском
У Києві 19 грудня відбудеться урочисте відкриття головної ялинки країни на Софійській площі. Його можна подивитися онлайн.
facebook.com/FolkUkraine

Сьогодні, 19 грудня, у Києві відбудеться святкове відкриття головної ялинки країни на Софійській площі. Його можна буде побачити онлайн.

Про це повідомляється на сайті КМДА.

Новорічні свята: в яких містах України буде ялинка і масові заходиУ Києві встановлять три ялинки, біля кожної буде святкова локація. Взагалі не буде головної ялинки у Вінниці та Рівному.

Початок церемонія відкриття о 19:00.

Трансляцію дійства проведе ТРК «Київ», а також його можна буде побачити на Youtube каналі ТРК «Київ», Youtube каналі КМДА і Офіційному порталі Києва.

У КМДА зазначили, що для уникнення скупчення людей новорічний маршрут простягається на 8 км і має 7 локацій: Софійська площа, Арка дружби народів, пішохідно-велосипедний міст, парк «Володимирська гірка», Алея художників, Андріївський узвіз та Контрактова площа.

Головна ялинка країни розташована на Софійській площі, головна ялинка Києва - біля Арки дружби народів, а центральна ялинка Подолу буде стояти на Контрактовій площі.

Нагадаємо, з головної ялинки України на Софійській площі в Києві зняли «чарівний» капелюх. Замість нього з'явилася зірка.

Також повідомлялося, що президент Володимир Зеленський вже готується до запису новорічного звернення до українців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: