У Білорусі підготували відповідь на нові санкції ЄС

Читать на русском
Білорусь підготувала санкції у відповідь проти Європейського союзу. У МЗС Білорусі заявили, що деякі з них будуть досить відчутні.
tut.by

Білорусь підготувала відповідь на санкції Європейського союзу. У Мінську продовжують вважати санкційні заходи ЄС спробою втручання у внутрішні справи країни.

Про це заявив прессекретар Міністерства закордонних справ Білорусі Анатолій Глаз, передає пресслужба відомства в п'ятницю, 18 грудня.

Білоруські санкції проти Києва: скільки триватиме загострення у відносинахЕксперт вважає, що загострення відносин із Білоруссю триватиме два місяці, за цей час Олександр Лукашенко спробує домовитися із Заходом щодо конституційної реформи.

«Наші заходи вже підготовлені. Деякі з них досить чутливі. Нехай окремі європейські опоненти потім не дивуються і не намагаються перекладати провину. Все гранично ясно», - сказав Око.

За його словами, в Мінську вважають санкційну політику Євросоюзу «спробою зовнішнього втручання у внутрішні справи Білорусі».

Як відомо, 17 грудня Євросоюз затвердив третій пакет санкцій проти Білорусі та, зокрема, режиму Олександра Лукашенка. До списку санкцій ЄС потрапили сім білоруських компаній.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Білорусь підготувала санкції проти ряду українських чиновників.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: