Міжнародний туризм у 2020 році втратив понад 900 млрд доларів

Читать на русском
Міжнародний туризм за десять місяців 2020 року втратив 935 млрд доларів і повернувся до рівня 1990 року. Про це йдеться в доповіді Всесвітньої туристської організації ООН.
Фото - Maygutyak.

Міжнародний туризм за десять місяців 2020 року втратив 935 млрд доларів і повернувся до рівня 1990 року. Про це йдеться в доповіді Всесвітньої туристської організації ООН.

У період з січня по жовтень 2020 року туристичні напрямки прийняли на 900 млн менше іноземних туристів в порівнянні з тим же періодом 2019 року.

Мелітопольська черешня та херсонські кавуни: як називатимуть географічні бренди УкраїниДля чого Україні офіційні географічні значення, якщо вже є відомі торговельні марки та чи стануть звичні для нас продукти брендами міжнародного значення.

В ООН очікують, що до кінця цього року рівень світового туризму знизиться на 70-75%. У такому випадку галузь повернеться до рівня 1990 року зі зменшенням числа прибуттів на 1 млрд і втратою приблизно 1,1 трлн доларів. Повернення до рівня 2019 року за кількістю міжнародних прибуттів, займе приблизно від 2,5 до чотирьох років.

Раніше повідомлялося, що пандемія коронавірусу і викликані нею карантинні обмеження призвели до рекордного падіння кількості туристів в першому півріччі 2020 року.

Нагадаємо, компанія «Укрзалізниця» планує перевести на залізничний транспорт половину всіх туристів, які подорожують Україною.

Також ми дізналися як називатимуть географічні бренди України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: