В УЗ розповіли, як хочуть розвивати внутрішній залізничний туризм

Читать на русском
Укрзалізниця хоче перевести на залізничний транспорт половину туристів, які подорожують Україною. Для цього компанія уже впроваджує низку ініціатив.
facebook.com.vladimir.zhmak

Компанія «Укрзалізниця» планує перевести на залізничний транспорт половину всіх туристів, які подорожують Україною.

Про це заявив глава правління УЗ Володимир Жмак в ході круглого столу з Державним агентством розвитку туризму і туроператорами в Києві в четвер, 26 листопада, пише Інтерфакс-Україна.

Особливості оформлення туристичних страховок в період пандемії – інструкціяБазова страховка може не покривати витрат на тести, госпіталізацію, зворотний квиток на літак або обсервацію членів родини.

Він зазначив, що зовнішній туризм через пандемію переживає кризу, а внутрішній - необхідно розвивати.

«У даних умовах ми звертаємо увагу на внутрішній туризм, оскільки зовнішній зараз переживає не найкращі часи. Внутрішній туризм «Укрзалізниця» вважає одним з тих напрямків, який може розвиватися і приносити кошти українській економіці. Ми хочемо досягти позначки 50% всіх туристів, які пересуваються Україною. Стимулювати їх змінити автобуси на наші комфортні пасажирські вагони», - сказав Жмак.

Глава УЗ уточнив, яка робота вже ведеться в даному напрямку.

«Вже зараз ми знижуємо вартість квитків в першому класі, надаємо гнучку систему знижок за викуп квитків задовго до дати виїзду. Крім того, ми знижуємо тариф на бронювання груп. Якщо раніше туроператори були змушені платити 200 грн за туриста вашої групи, то ми знижуємо до 80 грн. І далі будемо вводити шкалу: чим більше група, тим менше будете (туроператори - ред.) платити за кожного члена групи», - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що УЗ призначила додаткові поїзди до Нового року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: