8 тисяч для ФОП: у перший день заяви подали 33 тисячі українців

Читать на русском
Впродовж першої доби реєстрації заяв на державному порталі Дія для отримання 8 тисяч гривень матеріальної допомоги у зв'язку з посиленням карантину їх успішно подали вже понад 33 тисячі людей.
Фото: Слово і діло

Впродовж першої доби реєстрації заяв на державному порталі «Дія» для отримання 8 тисяч гривень матеріальної допомоги у зв'язку з посиленням карантину їх успішно подали вже понад 33 тисячі людей.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

Фінансова допомога ФОПам: як отримати 8 тисяч гривеньХто може претендувати на обіцяні президентом Зеленським виплати під час карантину та як їх отримати.

Зазначається, що, у перший день реєстрації заяв, подати їх пробували сотні тисяч користувачів, що відчутно вплинуло на стабільність роботи «Дії».

У Мінцифри додають, що у разі проблем із роботою порталу, слід відкласти спробу подачі заяви на деякий час.

«Якщо ви вже подали одну заяву, не намагайтесь надсилати одразу ще одну. Про усі статуси вашої заяви ви можете дізнатися у вашому кабінеті громадянина на порталі «Дія» або через push-сповіщення у застосунку. Інформація про зарахування коштів надійде від вашого банку», - йдеться у повідомленні.

У ньому також зазначається, що здійснювати усі операції, які пов’язані із подачею заяви, слід лише на перевірених ресурсах.

«Ви можете отримати виплату лише через «Дію». Не ведіться на фейкові новини, шахраїв та сервіси, які пропонують перерахувати гроші, щоб отримати виплату. Не передавайте свої дані третім особам», - наголосили в міністерстві.

Нагадаємо, 4 грудня Рада ухвалила пакет президентських законопроектів для підтримки бізнесу на час карантину. Володимир Зеленський підписав закони 7 грудня.

«Слово і діло» дізнавалося думку експерта, чи врятують підприємців 8 тисяч гривень від держави.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: