8 тисяч гривень для ФОП: держава прийматиме заявки до 31 грудня

Читать на русском
З 14 грудня портал Дія почав приймати заявки від підприємців на отримання 8 тисяч гривень допомоги. Оформити заявку можна до 31 грудня.
kmu.gov.ua

З 14 грудня портал «Дія» почав приймати заявки від підприємців на отримання 8 тисяч гривень допомоги на період посиленого карантину в Україні і прийматиме їх не до 21 грудня, як планувалося раніше, а до останнього дня року.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль в своєму Telegrram.

Фінансова допомога ФОПам: як отримати 8 тисяч гривеньХто може претендувати на обіцяні президентом Зеленським виплати під час карантину та як їх отримати.

«З сьогоднішнього дня портал «Дія» почав приймати заявки на отримання 8 тис. одноразової допомоги від держави. За перші десять годин послугою скористалися понад 5 тис. людей», - написав він.

За словами Шмигаля, щоб отримати компенсацію, необхідно просто оформити заявку в особистому кабінеті на порталі або в мобільному додатку «Дія», вибравши розділ «Послуги».

Прем'єр-міністр запевнив, що заповнення заявки займає не більше 5 хвилин, а гроші автоматично будуть зараховані на особистий гривневий рахунок після перевірки даних.

Оформити заявку на отримання допомоги можна до 31 грудня.

Нагадаємо, 4 грудня Рада ухвалила пакет президентських законопроектів для підтримки бізнесу на час карантину. Володимир Зеленський підписав закони 7 грудня.

«Слово і діло» дізнавалося думку експерта, чи врятує підприємців 8 тисяч гривень від держави.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: