У ДСНС розповіли, скільки протримається ожеледиця в столиці

Читать на русском
Сильна ожеледиця в Києві збережеться ще два дні - до 13 грудня. У п'ятницю, 11 грудня, ожеледицю прогнозують майже у всіх областях.
ukrinform.ua

Сильна ожеледиця у Києві збережеться ще два дні - до 13 грудня. Рятувальники просять водіїв користуватися громадським транспортом.

Про це повідомила речник столичного управління ДСНС Світлана Водолага, пишуть «Українські Новини» в п'ятницю, 11 грудня.

У столиці через ожеледицю водій врізався у дерево, є загиблий11 грудня у Києві сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Водій під час ожеледиці не впорався з керуванням і автомобіль занесло в дерево.

_ «Судячи з прогнозу наших синоптиків, ми можемо очікувати таку ж погоду протягом сьогоднішнього і завтрашнього дня» _, - сказала вона.

У зв'язку з такою погодною ситуацією рятувальники просять водіїв не паркувати автомобілі на дорозі, користуватися громадським транспортом і не забути «перевзути» свої авто.

Спікер ДСНС зазначила, що в Києві для боротьби з ожеледицею було задіяно 339 одиниць техніки та понад 360 осіб.

Рятувальники попереджають, що сьогодні майже на всій території України прогнозують ожеледицю на дорогах, туман (видимість 200-500) і сильні пориви вітру.

На Правобережжі Києва очікується мокрий сніг з дощем, місцями ожеледиця. На півночі, сході і в центральних областях - також ожеледиця. У західних областях і в Приазов'ї синоптики прогнозують сильні пориви вітру (15-20 м/с).

Нагадаємо, в Києві за останню добу через ожеледицю травмувалося понад 160 осіб. Про це повідомляли в КМДА.

Крім того, столичний транспорт курсує з відхиленням від графіку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: