У Києві транспорт працює з перебоями через ожеледицю

Читать на русском
У столиці ввели оперативне становище на всіх маршрутах громадського транспорту. Це означає, що він курсує не за встановленим графіком.
Фото: ukrinform.ua

У столиці діє оперативне становище на всіх маршрутах громадського транспорту. Це означає, що він курсує не за встановленим графіком.

Про це повідомили у «Київпастрансі».

«Від початку руху на усіх маршрутах громадського транспорту введено оперативне положення – курсування з відхиленням від графіка руху – у зв'язку з складними погодними умовами», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що ситуація на дорогах столиці ускладнилася напередодні ввечері. Через сильну ожеледицю у Києві сталося чимало ДТП та утворилися величезні затори.

Сьогодні вранці також стався збій у роботі фунікулеру. Через погоду його було призупинено, рух відновили о 8:00.

Нагадаємо, раніше водіїв попередили про ожеледицю на дорогах. В ДСНС рятувальники закликають водіїв витримувати дистанцію між автомобілями та паркувати авто так, щоб не заважати снігоприбиральній техніці.

Також через крижаний дощ та ожеледицю столичні аеропорти «Бориспіль» та «Жуляни» не можуть приймати літаки – їх повертають у точки вильоту або відправляють у резервні аеропорти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: