Негода у Києві: рятувальники попередили про ожеледицю і пориви вітру

Читать на русском
На четвер, 10 грудня, в Києві рятувальники попереджають про ожеледицю на дорогах та пориви вітру.  Рівень небезпеки перший або жовтий.
Фото - Информатор.

На четвер, 10 грудня, в Києві рятувальники попереджають про ожеледицю на дорогах та пориви вітру.

Як повідомляє Київська міськдержадміністрація, протягом дня можливі пориви вітру до 15-18 м/с, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Рівень небезпеки перший або жовтий.

Синоптики дали прогноз погоди на груденьУ грудні 2020 року середня місячна температура очікується від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

Влада закликала мешканців бути обережними, щоб уникнути травматичності і аварій. Для цього водіїв попросили дотримуватися швидкісних обмежень і уникати небезпечних маневрів, а пішоходів - не поспішати і ходити розслаблено, не ступаючи на всю стопу і не тримаючи руки в кишенях.

Раніше повідомлялося, що погода в Україні у найближчі три дні значно погіршиться. Синоптики прогнозувалить дощ зі снігом, мокрий сніг та ожеледь.

Також шторм на Азовському узбережжі затопив дорогу до президентської резиденції та заповідника. Синоптики прогнозували, що негода в регіоні протримається не менше трьох діб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: