КСУ відновив пленарні засідання

Читать на русском
Конституційний суд України у вівторок, 8 грудня, відновив роботу після спалаху COVID-19. Зараз засідання проходять в звичайному режимі.
facebook.com/ConstitutionalCourtofUkraine

Конституційний суд України у вівторок, 8 грудня, відновив роботу після спалаху COVID-19. Зараз засідання проходять у звичайному режимі.

Про це повідомила пресслужба КСУ в Facebook.

Чим займається Конституційний суд України та що в ньому треба змінитиКонституційну кризу, яка визрівала ледь не з часів створення Конституції, на жаль, неможливо подолати простими рішеннями.

«КСУ працює в звичайному режимі. 8 грудня 10:00 розпочалося пленарне засідання Палати Конституційного суду, на якому судді продовжують розгляд справи за конституційним поданням 142 народних депутатів України щодо офіційного тлумачення окремого положення абзацу четвертого преамбули Конституції України», - сказано в повідомленні.

Також сьогодні заплановано засідання Палати КСУ щодо розгляду питання про відкриття конституційного провадження у справі за поданням 47 нардепів щодо конституційності окремих положень Кримінально-процесуального кодексу.

«Усі засідання будуть проводитися в закритій частині, про результати їх розгляду буде проінформований згодом на офіційному веб-сайті суду», - додали в суді.

Нагадаємо, з 12 листопада в КСУ не проходили пленарні засідання через неможливість зібрати кворум. Також повідомлялося, що у кількох суддів був виявлений коронавірус, у зв'язку з чим вони працювали дистанційно.

Перед цим КСУ потрапив до епіцентру скандалу через рішення про скасування відповідальності за брехню в деклараціях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: