Бюджет-2021: названа дата голосування у Раді

Читать на русском
Рада планує голосувати за проєкт держбюджету на 2021 рік у другому читанні, а також продовжити особливий статус Донбасу в наступний вівторок.
rada.gov.ua

Верховна рада планує голосувати за проєкт держбюджету на 2021 рік у другому читанні наступного пленарного тижня - 15 грудня.

Про це повідомив перший заступник голови комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики, заступник голови фракції «Голос» Ярослав Железняк в своєму Telegram у вівторок, 8 грудня.

Видатки держбюджету на 2021 рік: що передбачає новий проєкт до другого читанняНайбільше коштів заплановано виділити на соціальні питання, підтримку економіки, медицини та освіти. Видатки на нацбезпеку та оборону майже не збільшились.

За його словами, рівно за тиждень - в наступний вівторок, 15 грудня - парламент має намір ухвалити проєкт бюджету-2021 (№4000) в цілому, а також проголосувати законопроект про продовження особливого статусу Донбасу (№4467).

Також в цей день ВР хоче розглянути законопроєкт про повернення повноважень НАЗК (як продовження відновлення антикорупційної інфраструктури після рішення КСУ), додав Железняк.

Нагадаємо, держбюджет-2021 Верховна рада ухвалила у першому читанні 5 листопада.

7 грудня в парламент внесли законопроєкт про продовження особливого статусу Донбасу. У «Слузі народу» пояснили, для чого потрібен цей закон.

На минулому пленарному тижні нардепи повернули відповідальність за брехню в деклараціях, яку скасував КСУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: