Справа Шеремета: Антоненка залишили під вартою

Читать на русском
Апеляційний суд міста Києва змінив запобіжний захід Андрію Антоненку, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Апеляційний суд міста Києва змінив запобіжний захід Андрію Антоненку, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Про це повідомляє Суспільне.

Захист хотів, аби підозрюваного відпустили на поруки, однак суд залишив це клопотання без задоволення. Відповідно до призначеного раніше запобіжного заходу, Антоненко має перебувати під вартою до 19 грудня.

Присутні в залі суду зустріли рішення вигуками «ганьба». Про свою готовність взяти Антоненка на поруки повідомили близько 20 осіб.

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув внаслідок вибуху автомобіля 20 липня 2016 в Києві. У його вбивстві підозрюють медсестру Яну Дугар, лікаря і волонтера Юлію Кузьменко, музиканта Андрій Антоненка (Riffmaster) та подружжя Інна і Владислава Грищенків.

За даними слідства, затриманий Андрій Антоненко вирішив створити угруповання, щоб в її складі скоїти вбивство Шеремета. Надалі він залучив до організації Кузьменко, військовослужбовця за контрактом Яну Дугар та інших людей. У підозрі відзначається, що діяльність групи здійснювалася з чітким розподілом функцій, а Антоненко був її керівником.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: