Катастрофа АН-26: розслідування майже завершено

Читать на русском
Розслідування кримінального провадження щодо порушення правил польотів та підготовки до них, яке у вересні спричинило катастрофу літака АН-26 біля Чугуєва, перебуває на завершальному етапі.
Фото з відкритих джерел

Розслідування кримінального провадження щодо порушення правил польотів та підготовки до них, яке у вересні спричинило катастрофу літака АН-26 біля Чугуєва у Харківській області, перебуває на завершальному етапі.

Про це заявила Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова.

Вона зазначила, що розслідування катастрофи, яка спричинила загибель 26 військовослужбовців, знаходиться на особливому контролі в Офісі генпрокурора.

«В цій справі окрім першочергових слідчих дій проведено допити 81 свідка, призначено та проведено понад 100 судових експертиз. Розслідування перебуває на завершальному етапі і ми сподіваємося, що невдовзі дамо суспільству відповіді», - наголосила Венедіктова.

Нагадаємо, військовий літак АН-26 зазнав аварії біля Чугуєва увечері 25 вересня. На борту було 27 осіб, з них 20 - курсанти ХНУВС. Загинули 26 осіб. Вижив тільки один курсант.

Пізніше стало відомо, що Міністерство оборони України перерахувало перші кошти (понад 28 млн грн) сім'ям військовослужбовців, які загинули в авіакатастрофі під Чугуєвом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: