Катастрофа АН-26: лікарі розповіли про стан курсанта, який вижив

Читать на русском
Курсант, який єдиний вижив під час катастрофи літака АН-26 на Харківщині, наразі знаходиться у середньо-тяжкому стані.
Фото: Армія INFORM

Стан здоров’я курсанта В’ячеслава Золочевського, який вижив під час катастрофи літака АН-26 біля Чугуєва на Харківщині 25 вересня, наразі оцінюється як середньо-тяжкий.

Про це, з посиланням на старшого ординатора травматологічного відділення Військово-медичного клінічного центру Північного регіону підполковника медичної служби Юрія Клапчука, повідомляє ІА «Армія INFORM».

Зазначається, що стан Золочевського нині стабілізується, спостерігається позитивна динаміка.

«Стан здоров’я курсанта В’ячеслава Золочевського, який єдиний вижив у авіатрощі 25 вересня, наразі оцінюється як середньої тяжкості, з позитивною динамікою, ближче до задовільного», - йдеться в повідомленні.

За словами військового медика, хлопець почувається добре, спілкується з лікарями й рідними, найближчим часом його зможуть навідати друзі з університету.

Нагадаємо, аварія військового літака АН-26 сталася в Харківській області ввечері 25 вересня. На борту було 27 осіб, загинули 26 (з них 25 на місці аварії і один курсант помер від опіків у лікарні 26 вересня). Ще один зараз перебуває на лікуванні.

За словами міністра оборони Андрія Тарана, попередній аналіз трагедії говорить про те, що літак зачепився крилом за землю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: