Президент нагородив медалями загиблий екіпаж Ан-26

Читать на русском

Президент Володимир Зеленський нагородив посмертно медаллю За військову службу Україні військових, які загинули в катастрофі літака Ан-26 під Чугуєвом на Харківщині.
Фото з відкритих джерел.

Президент Володимир Зеленський нагородив посмертно медаллю «За військову службу Україні військових», які загинули в катастрофі літака Ан-26 під Чугуєвом на Харківщині.

В указі глави держави від 6 жовтня сказано: «За самовіддане служіння Українському народові, зразкове виконання військового обов’язку постановляю: нагородити медаллю «За військову службу Україні».

Як відомо, сьогодні у Харкові відбулася церемонія прощання із загиблими військовослужбовцями. На ній був присутній президент України Володимир Зеленський разом з дружиною.

Нагадаємо, військовий літак Ан-26 зазнав аварії біля Чугуєва, Харківська область, увечері 25 вересня. На борту перебували 27 осіб: 7 членів екіпажу і 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил.

У авіатрощі загинули 26 осіб. Вижив один курсант.

Командування Повітряних Сил ЗСУ оприлюднило візуалізацію схеми повітряного руху на військовому аеродромі, якої дотримуються в усьому світі.

«Слово і діло» дослідило, скільки військових літаків та вертольотів зазнали катастрофи, зокрема, й під час тренувальних польотів, з початку 2020 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: