Вибори в США: Мін’юст не знайшов ознак фальсифікацій

Читать на русском
Міністерство юстиції Сполучених Штатів не знайшло ознак суттєвих фальсифікацій під час проведення виборів президента США 3 листопада.
Фото з відкритих джерел

Міністерство юстиції Сполучених Штатів не знайшло ознак суттєвих фальсифікацій під час проведення виборів президента США 3 листопада.

Про це заявив генеральний прокурор США Вільям Барр в інтерв'ю AP.

Він розповів, що американському мін’юст та агентам Федерального бюро розслідувань не вдалося знайти жодних доказів, які могли б свідчити про масштабні фальсифікації, котрі вплинули на результати виборів президента США.

«На сьогодні ми не спостерігаємо фальсифікацій такого масштабу, який би міг вплинути на результат виборів», - зазначив Барр.

Нагадаємо, кандидат на пост президента Сполучених Штатів від Демократичної партії Джо Байден переміг на президентських виборах в США. Він набрав 306 голосів виборників з необхідних для перемоги 270. Демократ вже сформував свою адміністрацію.

Водночас, його конкурент, чинний президент США, республіканець Дональд Трамп звинуватив Байдена та ЗМІ у фальсифікації результатів виборів. Однак, після низки відхилених судових позовів команди Трампа щодо порушень виборчого процесу, в його адміністрації таки погодилися розпочати процес передачі влади Джо Байдену.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: