«Право на владу»: як взяти під контроль епідемію коронавірусу

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у токшоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про пандемію коронавірусу та стан української економіки.
Слово і діло

Сьогодні, 26 листопада, о 21.45 у новому випуску суспільно-політичного токшоу «Право на владу» головними темами стануть найбільші виклики 2021 року — пандемія коронавірусу та стан української економіки.

До кінця 2020 року залишився один місяць, але схоже, що найбільші проблеми, пов’язані з пандемією та економікою, залишаться з Україною і у наступному році. Під час прямого ефіру «Право на владу» ведуча токшоу Наталія Мосейчук обговорить із гостями студії та експертами: чи можлива третя хвиля пандемії у 2021-му, як можна взяти під контроль поширення вірусу, кому не вистачить грошей, як обрати між потребою зберегти життя людей і не завдати збитків економіці ще одним локдауном.

Також у програмі обговорюватимуть, чи допоможе бізнесу пакет заходів підтримки, запропонований президентом, та що заважає Україні отримати позики від МВФ та інших глобальних кредиторів.

У програмі сьогодні візьмуть участь: міністр фінансів Сергій Марченко, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, заступниця керівника Офісу президента Юлія Ковалів, радник голови Офісу президента Тимофій Милованов, народна депутатка з фракції «Голос» Юлія Клименко, народний депутат, лідер партії «За майбутнє» Ігор Палиця, епідеміолог Сергій Кравченко, лідер партії «Національний корпус» Андрій Білецький.

На онлайн-включеннях із «Право на владу» також будуть: президент Грузії (2004-2013), голова виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеїл Саакашвілі, міністр соціальної політики Марина Лазебна, епідеміолог Андрій Александрін.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» підрахувало, скільки доз вакцини від коронавірусу планують закупити країни світу.

Також ми розбирались, в яких країнах обмеження через коронавірус жорсткіші, ніж в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: