Влада Грузії запроваджує локдаун

Читать на русском
У Грузії в цей час буде введена комендантська година. Виходити на вулицю буде заборонено в період з 21:00 до 05:00.

З 28 листопада по 31 січня влада Грузії впровадили жорсткі карантинні обмеження для того, щоб стримати поширення коронавірусу.

Про це в четвер, 26 листопада, повідомляє Грузія Online.

За інформацією ЗМІ, комендантська година, яка впроваджена зараз в семи найбільших містах, пошириться на всю територію країни. Виходити на вулицю буде заборонено в період з 21:00 до 05:00. Винятком будуть передноворічний і передріздвяний вечори 31 грудня і 6 січня.

Крім цього, припинять роботу всі міжміські пасажирські перевезення. Заборона не поширюється лише на таксі. Ресторанам буде дозволено продавати страви тільки з собою і на доставку, а спортзали, басейни, художні студії, тощо будуть закритими.

Закриють дитсадки і ясла, а школи переходять на дистанційне навчання. Припинять роботу всі непродовольчі ринки й майже всі непродовольчі магазини - крім зооаптек і зоотоварів, побутової хімії та преси.

З 24 грудня до 2 січня обмеження обіцяють послабити. У цей період відкриють ТРЦ і ринки, відновиться робота муніципального транспорту і міжміські перевезення. Після цього знову запустять транспорт тільки із 16 січня.

Раніше агентство цивільної авіації Грузії, з огляду на ситуацію з поширенням коронавірусу в країні, продовжило часткове обмеження на виконання міжнародних регулярних авіарейсів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: