Facebook передасть акаунт президента США Байдену

Читать на русском
Американська компанія Facebook планує передати офіційні акаунти президента США у соцмережах Facebook і Instagram Джозефу Байдену в день його інавгурації.
Фото - «Слово і діло».

Американська компанія Facebook планує передати офіційні акаунти президента США @POTUS у соцмережах Facebook і Instagram Джозефу Байдену в день його інавгурації.

«У 2017 році ми працювали як з адміністрацією Обами, так і адміністрацією Трампа, щоб 20 січня перехід їх акаунтів в Facebook і Instagram відбувся безперешкодно, і ми очікуємо зробити те ж в цій ситуації (з Байденом - ред)», - заявили в компанії, пише Reuters.

Ера Байдена: що зміниться для УкраїниПозитив обрання президентом США Джо Байдена для України в тому, що співпраця між двома державами однозначно пожвавиться. Наскільки вона буде успішною – прогнозував політолог Олександр Радчук.

Крім того, інші акаунти офіційних осіб країни, такі як @VP (віце-президент), @FLOTUS (перша леді США), @whitehouse (Білий дім), також будуть передані адміністрації нового президента.

Раніше про аналогічне намір заявило керівництво соцмережі Twitter.

Нагадаємо, інавгурація новообраного президента США Джо Байдена відбудеться у скороченому режимі у порівнянні з традиційними церемоніями.

Раніше Байден визначився з кандидатом на пост держсекретаря США.

При цьому Дональд Трамп як і раніше не визнає перемогу свого опонента Джо Байдена на виборах в США.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: