Суд у Пенсільванії відхилив позов штабу Трампа

Читать на русском
Окружний суд в Пенсильванії відхилив позов передвиборчого штабу Дональда Трампа, який намагався анулювати усі голоси, які були надіслані поштою під час президентських виборів.
Фото: flickr.com / Chairman of the Joint Chiefs of Staff

Окружний суд в американському штаті Пенсильванія відхилив позов передвиборчого штабу Дональда Трампа, який намагався анулювати усі голоси, які були надіслані поштою під час президентських виборів.

Про це повідомляє ВВС.

Зазначається, що у штабі Трампа заявили про «масові фальсифікації», які відбувалися під час голосування поштою.

В той час, доказів, які б доводили факт фальсифікацій, суду так і не надали. Саме тому суддя вирішив відхилити позов.

Повідомляється, що це була остання серйозна судова справа, спрямована на те, щоб відхилити або заблокувати достатню кількість голосів, які могли б змінити результати виборів на користь Трампа.

Нагадаємо, у Сполучених Штатах закінчився підрахунок голосів виборців, які були віддані за кандидатів на пост президента США під час виборів 3 листопада. За результатами голосування перемогу здобув кандидат від Демократичної партії Джо Байден – він отримав 306 голосів виборників з 270 необхідних для перемоги.

Його конкурент, чинний президент США, республіканець Дональд Трамп звинуватив Байдена та ЗМІ у фальсифікації результатів виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: