ЮНІСЕФ готує «спецоперацію» для доставки вакцини від COVID у майже сотню країн

Читать на русском
ЮНІСЕФ проводить перемови про співпрацю з 350 партнерами для здійснення оперативної доставки вакцини від коронавірусу у 92 країни світу.
Фото з відкритих джерел

Дитячий фонд Організації об’єднаних націй (ЮНІСЕФ) проводить перемови про співпрацю з 350 партнерами для здійснення оперативної доставки вакцини від коронавірусу у 92 країни світу.

Про це повідомляє пресслужба ООН.

Зазначається, що у список ймовірних партнерів ЮНІСЕФ входять великі авіаперевізники, транспортні лінії та логістичні асоціації.

Протягом найближчих тижнів Фонд здійснить оцінку існуючих транспортних можливостей, щоб виявити недоліки та майбутні потреби.

ЮНІСЕФ вже проінформував основні світові авіакомпанії про необхідні пропускні можливості для доставки вакцини та обговорив з ними шляхи транспортування близько 2 млрд доз вакцини наступного року. Ще 1 млрд доз вакцини планується транспортувати морем.

«Очікується, що закупівля, доставка та розповсюдження вакцин проти COVID-19 буде найбільшою та найшвидшою подібною операцією», - заявив директор відділу постачання ЮНІСЕФ.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що вакцинувати все населення України від коронавірусу можна буде приблизно до кінця наступного року.

Також ми писали, що імунітет до коронавірусу може зберігатися до восьми місяців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: