Johnson&Johnson назвала ціну вакцини від коронавірусу

Читать на русском
Вакцина від коронавірусу по ціні менше ніж 10 доларів.  У Johnson та Johnson прогнозують, що їх  вакцина буде готова у 2021 році.
Фото - «Слово і діло».

Фармацевтична компанія Janssen, що належить американській корпорації Johnson&Johnson, плвнує продавати вакцину проти коронавірусу у 2021 році за ціною менше 10 доларів.

Заступник голови виконавчого комітету компанії Хоакін Дуат заявив, що вакцина від COVID-19 буде доступною протягом наступних шести місяців, пише EFE.

Епідемія COVID-19: чи змінилося ставлення українців до вакцинаціїВакцинація від грипу серед українців не користуватиметься популярністю навіть в умовах пандемії COVID-19, вважає експерт.

Раніше іспанське агентство з контролю за лікарськими засобами та медичними виробами дозволило проведення третього етапу клінічних випробувань вакцини від коронавірусу Johnson&Johnson. Очікується, що крім Іспанії випробування препарату будуть проведені у восьми країнах.

Компанія планує виробити понад 1 млрд доз вакцини від коронавірусу до кінця 2021 року.

Нагадаємо, результати масового тестування можливої вакцини від коронавірусу розробки AstraZeneca та Оксфордського університету повинні бути відомі до Різдва.

Крім того, вакцина від COVID-19 американської Pfizer і німецької біотехнологічної компанії BioNTech показала 95%-ву ефективність.

Також COVAX підтвердив виділення вакцини від коронавірусу Україні для 4 млн населення.

Пізніше головний санітарний лікар України Віктор Ляшко розповів, що влада продовжить закуповувати препарат для того, щоб провакцинувати щонайменше 20 млн українців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: