У Північній Ірландії посилять карантинні обмеження

Читать на русском
У Північній Ірландії на два тижні посилять карантинні обмеження. Таке рішення влада прийняла  через збільшення кількості нових випадків коронавірусу.
Фото з відкритих джерел.

У Північній Ірландії на два тижні посилять карантинні обмеження. Таке рішення влада прийняла через збільшення кількості нових випадків коронавірусу.

Починаючи з 27 листопада протягом двох тижнів будуть закриті магазини і підприємства, що надають послуги та продають товари другорядної важливості. Крім того, будуть закритими церкви. Школи залишаться відкритими, але є ймовірність продовження різдвяних канікул, пише Sky News.

Коронавірус у світі: в яких країнах запровадили карантин «вихідного дня»Не тільки в Україні вирішили спробувати перервати ланцюжок заражень коронавірусом за допомогою часткового локдауну.

Зазначається, що в Північній Ірландії готельний сектор, а також підприємства, де надання послуг передбачає близький контакт з клієнтом, на кшталт перукарень, закриті у країні вже п'ять тижнів.

Нагадаємо, президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що в країні вводять часткову комендантську годину. Вона буде діяти у вихідні дні.

У Чехії парламент затвердив продовження надзвичайного стану до 12 грудня.

В Україні з 14 листопада ввели карантин «вихідного дня». Він триватиме до кінця місяця, але в Кабміні допускають, що його можуть продовжити.

Також у коментарі «Слово і діло» економіст Дмитро Яблоновський висловив думку, що українці не відзначатимуть Новий рік із розмахом саме через те, що більшість розваг буде просто недоступною.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: