Україна скоротила список країн «червоної зони»

Читать на русском
Міністерство охорони здоров'я скоротило перелік країн «червоної зони» - сьогодні до нього входять 45 країн, що на одну менше в порівнянні з минулим тижнем.

Міністерство охорони здоров'я скоротило перелік країн «червоної зони» - сьогодні до нього входять 45 країн, що на одну менше в порівнянні з минулим тижнем.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Міністерства охорони здоров'я.

Пандемія коронавірусу: в яких країнах запроваджували режим надзвичайної ситуаціїНадзвичайну ситуацію через коронавірус було запроваджено в Латвії, Іспанії, Португалії, Франції, Італії, Ізраїлі.

Список «червоних країн» скоротився до 45, відповідно, в «зеленій зоні» тепер перебувають 148 країн (в тому числі Україна). У другий список в порівнянні з минулим тижнем перейшла Аргентина.

У «червоній зоні» залишаються популярні серед українців: Польща, Грузія, Хорватія, Австрія, США, Великобританія, Франція, Швейцарія, Іспанія, Італія, Бельгія, Чорногорія, Нідерланди, Словаччина, Чехія, Вірменія, Португалія, Угорщина, Болгарія, Румунія, Швеція.

У «зеленій зоні» залишаються Німеччина, Молдова, Греція, Росія, Бразилія, Білорусь, Туніс, Ізраїль, Казахстан, Туреччина, Єгипет, Естонія, Азербайджан.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 11 787 осіб, зафіксовано 172 летальних випадки, 6 155 пацієнтів одужали.

Також нагадаємо, уряд замінив адаптивний карантин загальнонаціональним до 31 грудня. У будні дні в Україні діятимуть обмеження помаранчевої зони карантину.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: