У Раді з'явилася робоча група з виходу із кризи з КСУ

Читать на русском
У Раді створили робочу групу, яка повинна розробити законопроекти для відновлення електронного декларування та діяльності КСУ.
wikipedia.org

У Верховній раді створили робочу групу, яка повинна розробити законопроекти для відновлення електронного декларування та діяльності Конституційного суду.

Про це повідомила заступник глави комітету з питань правової політики Ольга Совгиря в Facebook в середу, 18 листопада.

Чим займається Конституційний суд України та що в ньому треба змінитиКонституційну кризу, яка визрівала ледь не з часів створення Конституції, на жаль, неможливо подолати простими рішеннями.

Вона уточнила, що робоча група була створена за розпорядженням заступника голови Ради Олени Кондратюк, яка зараз є в.о. глави парламенту.

Група повинна напрацювати проєкти законів до 1 грудня.

«Створена робоча група з представників депутатських фракцій (груп), яка до 1 грудня 2020 року має розробити узгоджені законопроекти з питань, що стосуються електронної декларування та організації діяльності Конституційного суду», - зазначила парламентарій.

Нагадаємо, раніше спікер Верховної ради Дмитро Разумков запропонував створити робочу групу для підготовки компромісу щодо виходу з «конституційної кризи».

Раніше в Раді розблокували законопроект авторства Разумкова для відновлення декларування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: