Зеленський призначив 21 суддю

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський призначив у місцевих загальних судах на посади 21 суддю.
Фото з відкритих джерел.

Президент України Володимир Зеленський призначив у місцевих загальних судах на посади 21 суддю.

Як повідомляє пресслужба ОПУ, згідно з указом №501/2020, відповідно до частини п’ятої статті 126, статті 127 та частин першої і другої статті 128 Конституції України Президент призначив у місцевих загальних судах на посади 21 суддю.

Санкції, кримінальне переслідування та публічність: як почуваються чиновники часів ЯнуковичаБільшість з оточення президента-втікача досі перебуває у всеукраїнському розшуку, але вже не під санкціями Ради ЄС. Деякі колишні чиновники зараз активні в медійному просторі і нарощують свою публічність.

Нагадаємо, сьогодні Київський апеляційний суд скасував заочний арешт Віктора Януковича у справі про розстріли на Майдані.

У травня цього року Печерський районний суд Києва заочно заарештував четвертого президента України Віктора Януковича у справі про розстріли на Майдані 18-20 лютого 2014 року.

Раніше Януковича заочно заарештували у справі про узурпацію влади. В Офісі генпрокурора заявили, що заочний арешт дозволяє знову запустити процедуру екстрадиції Януковича з Росії.

При цьому Януковича неодноразово викликало на допит ДБР.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: