Київські поліцейські штурмували ресторан, який порушував умови карантину

Читать на русском
На столичному Печерську спецпідрозділ поліції штурмував ресторан, який працював, порушуючи умови карантину вихідного дня, та не впускав правоохоронців всередину.
Фото: НП

На столичному Печерську спецпідрозділ поліції штурмував ресторан, який працював, порушуючи умови карантину «вихідного дня», та не впускав правоохоронців всередину.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Зазначається, що один з елітних ресторанів на Набережному шосе працював, порушуючи заборону. Журналіста, який приїхав до закладу, щоб це задокументувати, вдарив один із працівників, а його знімальну групу не випускали з будівлі. У відповідь на це, журналіст викликав поліцію.

Правоохоронці, які прибули на місце, закликали адміністрацію закладу відкрити двері та припинити роботу. В ресторані на ці заклики не відреагували. Зважаючи на це, працівники спецпідрозділу почали штурм будівлі – вони силою відчинили двері та зайшли всередину.

На столичному Печерську поліцейські зачинили ресторан «Гавана» за порушення карантинних обмеженьполіція Києва

Поліцейські вивели усіх відвідувачів із закладу та склали на директора адміністративний протокол через порушення карантину.

Також слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів). Нині затримано двох працівників закладу.

Нагадаємо, з суботи, 14 листопада, в Україні розпочався карантин «вихідного дня». Він триватиме три уїкенди - до кінця листопада.

За минулу добу лише у Львівській області правоохоронці виявили близько 250 порушників карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: